AURAHEALING

Aurahealing: letterlijk, het helen van de mens.

Dit werkt met het menselijk energieveld (aura). Het is een prachtige methode om aandoeningen op fysiek emotioneel en mentaal gebied te helen, verder brengt deze techniek directe verlichting bij pijn.

Deze techniek is ook zeer geschikt om ondersteuning te bieden als verlichting bij reguliere therapieën.

Het menselijk energieveld (aura) staat in directe wisselwerking met elk aspect van je. Elke blokkade in de vorm van gedachten emoties en leefpatroon heeft een directe weerslag op dit energieveld.

Het lichaam is opgebouwd uit kleine hoeveelheid deeltjes of golven die energie en elektromagnetische velden genereren. Deze sturen alle cel-functies en biochemische processen aan. Door dit aura-veld af te tasten kan de verstoring in kaart worden gebracht

Dit elektromagnetisch principe wordt al lang toegepast bij scans, elektrocardiogram en klassieke radiotherapie.

Na het in kaart brengen van de energielagen en chakra’s die niet in balans zijn worden deze geheeld met de technieken uit de AuraTouch Healing .

Deze technieken werken krachtig en ontroerend.

Aurahealing maakt je rustig en in balans, het geeft een algemeen gevoel van weer in evenwicht zijn

Desgewenst is het mogelijk de healing te besluiten met warmte-/lichttherapie in de infraroodcabine. (toeslag 12,-) Licht-/warmtetherapie zorgt voor ontspanning, het stimuleert de doorbloeding, het verlaagt oxidatieve stress en het zorgt ervoor dat onze lichaamscellen meer energie produceren.