VIRTUELE HYPNOTISCHE MAAGBAND

De virtuele maagband wordt door middel van hypno-sessies geplaatst. Deze hypnotische maagband is zonder enige risico’s en is een lange termijnoplossing voor gewichtsbeheersing zonder complicaties.

Tijdens de hypno-sessies  wordt aan het onderbewustzijn verteld dat er een maagband wordt geplaatst. Omdat het onderbewustzijn geen verschil kent tussen realiteit en fantasie, wordt hetzelfde effect bereikt als bij een echte maagbandoperatie. Het hongergevoel zal hierdoor verminderen en je gaat minder eten. Tijdens dit proces zal ik je zoveel mogelijk begeleiden om jouw doelstellingen te kunnen behalen.

Het programma van de hypnotische virtuele maandband bestaat uit 6 hypnotherapie-sessies op maat met extra begeleiding .  Voorts krijg je gratis één of meerdere MP3 audiobestanden ter ondersteuning. Hierdoor zul je eenvoudiger jouw nieuwe eetgewoonten aanleren en deze vastzetten in je onderbewustzijn.

Dit pakket kost € 99,- per sessie,  of totaal € 594,- (6 sessies).

Als je geïnteresseerd bent maar twijfelt of nadere toelichting wilt, dan adviseer ik je om een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij te hebben, waarna je dan alsnog kan beslissen. Dit gesprek vindt in mijn praktijk plaats maar kan desgewenst ook telefonisch of via beeldbellen. Voor een afspraak kan je me bellen, whatsappen, mailen of het contactformulier invullen.